Завод по виробництву ПЕТ-тари будь-якої форми і об’єму в м. Одеса

Завод по виробництву ПЕТ-тари будь-якої форми і об’єму в м. Одеса.
Купити пет пляшку в Одесі. Пет Тара від виробника.
Відвантаження товару в день замовлення. Доставка по Україні.
Гнучка система знижок. Широкий асортимент!

Видуваємо ПЕТ-пляшки, для виготовлення яких використовуються власні преформи Завода Полімерних Іздєлій із високоякісної та безпечної сировини. Ми виробляємо унікальні продукти для розвитку вашого бізнесу і збільшення конкурентоспроможності. Впроваджуємо нові технології для зниження екологічного навантаження — випускаємо преформи з додаванням від 10-100% відновленої сировини.

Асортимент пластикової ПЕТ-тари

Ми виробляємо пластикові ПЕТ-пляшки об’ємом від 0,1 до 6 літрів різних кольорів і форм, в тому числі стандарту РСО. Горловини цього стандарту мають високі показники газоутримання.

Вся пластикова тара для рідин відповідає міжнародним стандартам якості, вимогам безпеки харчових продуктів.

Для клієнтів ми пропонуємо:

Своєчасні поставки, високу якість, швидкі строки виготовлення, розробку дизайнів пет пляшок. Пластикова ПЕТ-тара виготовляється великими партіями, зберігається на сучасних просторих складах.
Як виробник преформ і пляшок ПЕТ наша компанія використовує первинний харчовий пет гранулят власного виробництва. Виготовляємо ємності із преформ, створених із застосуванням біо-розкладних гранул.
Пластикова тара — ПЕТ пляшки виготовляються різних кольорів: сині, коричневі, білі, прозорі, зелені. Виготовляємо ємності стандарту РСО, BRC 38 мм. Вони вирізняються висотою і різьбленням горловин.

Щоб купити якісні ПЕТ – пляшки оптом, оформіть заявку. Менеджер підготує пропозицію і зв’яжеться з вами у зручний для вас час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *