Розробка і виробництво флаконів пляшок і каністр

Виробництво флаконів із поліетилену високої щільності (HDPE)

Виробництво флаконів і пляшок із поліетилену високої щільності (HDPE) — пластикові контейнери з різною місткістю, що дозволяють зберігати і розливати різні рідини. Флакони (пляшки) із поліетилену високої щільності (HDPE) широко використовуються в Україні для виробництва рідин для пиття, туалетного приладдя, миючих засобів і косметичних  продуктів. Молоко зазвичай зберігають у пластикових пляшках із поліетилену високої щільності, тому що його виробництво дешеве, а пластик широко придатний для вторинної переробки. Пляшки із поліетилену високої щільності також можуть мати кольорове маркування, що допомагає в маркетингу бренду. Кришки для пляшок із поліетилену високої щільності для свіжого молока можуть бути синього, зеленого або червоного кольору, що допомагає споживачу обрати правильний варіант.

Компанія ЗПІ пропонує:

У нас можна придбати флакони різної форми і об’єму: пласкі, круглі, фігурні від 1000 мл. Тара оснащується класичними кришками, дозаторами. Перші гарантують герметичність упаковки, другі дозволяють максимально точно відміряти продукт, що використовується, контролювати витрату засобу.

Флакон R-01

Флакон K-01

 

Виробництво флаконів – чому використовується поліетилен високої щільності?

Поліетилен високої щільності використовується з декількох причин, особливо для продуктів, які являють собою рідкі розчини, креми, сироватки або гелі. Ось наші 12 головних причин:

  • Дешево виробляти
  • Із моделей cad можна створити практично будь-який дизайн
  • З ними легко працювати – пляшки із поліетилену високої щільності можна виготовляти найрізноманітніших форм і розмірів за допомогою обладнання для видувного формування
  • Вони можуть мати кольорове маркування
  • Він відомий своєю високою міцністю
  • Можуть витримувати високі температури протягом короткого періоду часу
  • Поліетилен високої щільності може бути стійкий до бактерій для використання в упаковці харчових продуктів і життєво важливому медичному обладнанні
  • Добре працює в більшості умов оточуючого середовища і перевершує випробовування на стійкість до розтріскування і навантаженням
  • Тонке пластикове покриття, довговічне для багатьох галузей промисловості, для потреб кінцевого споживача
  • Пляшки із поліетилену високої щільності є екологічним варіантом, оскільки вони на 100% придатні для вторинної переробки, можуть бути інтегровані назад в ланцюжок переробки і дуже легкі, що знижує витрати на транспортування і викиди вуглекислого газу
  • Пляшки із поліетилену високої щільності можна використовувати як одношарові пляшки для пастеризованого молока або як соекструзійні пляшки з бар’єрними шарами для ультрапастерізованих або стерилізованих рідин
  • Більшість пляшок із поліетилену високої щільності широко переробляються в Україні, цифри показують, що пляшки із поліетилену високої щільності переробляються приблизно в 79% випадків.

 

Чи безпечні пляшки із поліетилену високої щільності?

Вироби із поліетилену високої щільності безпечні і, як відомо, не переносять жодних хімічних речовин у продукти харчування або напої, що робить використання цього пластику низьким ризиком для здоров’я людини.

 

Чи не містять пляшки із поліетилену високої щільності BPA?

Поліетилен високої щільності (HDPE), як і BPA, є матеріалом, що отримується із нафти. Різниця в тому, що пластик із поліетилену високої щільності повністю не містить BPA і, відповідно, безпечний для застосувань, що безпосередньо впливають на людину.

 

Скільки часу потрібно поліетилену високої щільності для розкладання?

На питання про розкладання пластика важко відповісти, оскільки необхідно враховувати декілька змінних. Змінні включають товщину, масу і кількість сировини, що використовується. Чим тонше по дизайну і формі пляшка із поліетилену високої щільності, тим швидше вона зруйнується на звалищі.

 

Виробництво флаконів – в чому різниця між поліетиленом високої щільності і ПВХ?

Полівінілхлорид (ПВХ) – дешевий і міцний вініловий полімер, що використовується в будівельних проектах і деяких косметичних засобах. В той же час поліетилен високої щільності (HDPE) являє собою поліетиленовий термопластик, який виробляється із нафти. ПВХ важче і міцніше, в той час як поліетилен високої щільності більш твердий і стійкіший до стирання і нагріву. Виробництво флаконів можливе як із ПВХ, так і з HDPE.

 

Чи є поліетилен високої щільності водонепроникним?

Поліетилен високої щільності підходить для гідроізоляції і безпечного зберігання рідин у пляшках із поліетилену високої щільності. Ємність із поліетилену високої щільності може бути герметичною, що допомагає захистити продукт від бактерій, бруду, пилу або інших забруднень, які ви не хочете змішувати з продуктом.

 

Які недоліки поліетилену високої щільності?

У поліетилену високої щільності, нажаль, є декілька недоліків для споживача, виробника і власників торгівельних марок. До них відносяться:

  • Не стійкий до окислюючих кислот
  • Не стійкий до хлорованих вуглеводнів
  • Не піддається біологічному розкладенню
  • Погана стійкість до атмосферних впливів
  • Легкозаймистий
  • Високе теплове розширення
  • Низька температурна стійкість

 

Чи відбувається вилуговування поліетилену високої щільності?

Було показано, що деякі композиції із поліетилену високої щільності вилуговують мінімальні кількості естрогенних хімікатів (хімічних речовин, що мають естрогенну активність – (EA)) через різні типи рідин. Були замовлені подальші дослідження, щоб з’ясувати, чи має ця дія EA шкідливий вплив на здоров’я людини (утворення клітин або їх руйнування).

 

Із якої ємності пити воду найбільш безпечно?

Скло – найбільш безпечний тип пляшок для води, тому що воно не містить хімікатів, виготовлене із натуральних матеріалів і його можна мити в посудомийній машині.

 

Що таке поліетилен високої щільності №2?

Поліетилен високої щільності або HDPE – дуже міцний пластик, саме тому він так широко використовується. Ви можете ідентифікувати їх по пластиковому символу з номером № 2, двійці всередині карбованих стрілок.

Поліетилен високої щільності є термопластам і складається із мономерів етилену. Після формуванні із них полімерів вони вишиковуються в правильну лінію, що робить їх щільними по структурі і, відповідно, твердим матеріалом.

Поліетилен високої щільності можна знайти як в твердих, так і в м’яких виробах. Деякі розповсюджені види використання пластику № 2, наступні:

  • Пляшки для молока
  • Пляшки для води
  • Пляшки для соку
  • Пляшки для шампуню
  • Контейнери і тюбики для мила
  • Пляшки для кондиціонера
  • Засоби по догляду за лицем і тілом
  • Побутові чистячи і миючі засоби

 

Чи стійкий поліетилен високої щільності до атмосферних впливів?

Вироби із поліетилену високої щільності стійкі при будь-яких погодних умовах і для запобігання іншим проблемам, включаючи гниття, комах, плісняву. Оскільки поліетилен високої щільності має високу удароміцність, хімічну стійкість і атмосферостійкістю, він може пережити традиційні матеріали, будучи легким і універсальним. Поліетилен високої щільності не тріскається, не рветься і не ламається при падінні, хоча пляшки або контейнери із поліетилену високої щільності можна проколоти гострим предметом. Саме ці фактори забезпечують популярність поліетилену високої щільності на внутрішньому і комерційному ринках.

Скількі разів поліетилен високої щільності можна переробляти?

Вчені довели, що поліетилен високої щільності можна переробляти мне менше ніж 10 разів.

 

Наскільки міцний поліетилен високої щільності?

Поліетилен високої щільності відомий своїм високим співвідношенням міцності до щільності. Щільність поліетилену високої щільності може варіюватися від 930 до 970 кг/м3. Хоча щільність поліетилену високої щільності лише трохи вище, ніж у поліетилену низької щільності, у поліетилену високої щільності мало розгалужень, що надає йому більш сильні міжмолекулярні сили і міцність на розрив, ніж у поліетилену низької щільності. Різниця в міцності перевищує різницю в щільності, надаючи поліетилену високої питомної міцності. Він також більш твердий і непрозорий і може витримувати дещо вищі температури (120°C / 248°F протягом короткого періоду часу). Поліетилен високої щільності, на відміну від поліпропілену, не витримує звичайних умов автоклавування. Відсутність розгалужень забезпечується належним вибором каталізатору і умов реакції.

 

Що міцніше ПВХ чи HDPE?

Вони обидва міцні і довговічні, але їхня міцність різна, і вони знаходять різне застосування. ПВХ важче та міцніше, в той час як поліетилен високої щільності більш твердий і біль стійкий до стирання і нагріву.

 

Чи токсичний поліетилен високої щільності при нагріванні?

Деякі пластмаси токсичні для здоров’я людей в процесі виробництва. Необхідно серйозно відноситись до правильних запобіжних заходів і ретельно видаляти будь-які пари. Наприклад, пил чи смола поліетилену, а також пари смоли при нагріванні можуть викликати подразнення очей. Також важливо не спалювати пластик після використання і використовувати належні засоби для переробки, що поставляються у вашому приміщенні. Якщо у вас немає підходящих контейнерів для утилізації, ви повинні мати можливість звернутися в місцевий центр утилізації, який допоможе вам з будь-якими потребами в утилізації.

Однак поліетилен високої щільності не створює шкідливих викидів в процесі виробництва, і під час циклу споживання він став найкращим видом термопластику. Через це не відбувається витік токсичних відходів у ґрунт або воду, що робить його більш екологічно чистим. Останнім часом спостерігається значна зміна попиту на цей полімер порівняно з іншими полімерами.

Чи дорога продукція із поліетилену високої щільності?

Пластик из поліетилену високої щільності виготовляється шляхом впливу високої температури на нафту в контрольованих умовах. Цей процес відомий як “крекінг”, який сприяє утворенню газоподібного етану. В цьому процесі молекули газу поєднуються разом з утворенням полімерів, які в подальшому використовуються для виробництва поліетилену.

Після цього процесу виконується формування поліетилену для отримання більш міцного полімерного матеріалу, відомого як поліетилен високої щільності, придатного для різних застосувань. Для виробництва поліетилену високої щільності потрібний нагрів, який може бути відносно дешевим. Звіти про тенденції показують, що споживання поліетилену високої щільності в Україні росте із року в рік.

Поліетилен високої щільності – тенденції

Поліетилен є одним із найбільш використовуваних полімерів в усьому світі. В 2017 році світове виробництво поліетиленового полімеру склало 105 мільйонів тон.

 

Для чого найчастіше використовується поліетилен високої щільності?

Поліетилен високої щільності зазвичай використовується в харчовій упаковці для соків і молочних банок, пляшок для олії та оцту, контейнерів для шоколадного сиропу, а також продуктових пакетів. Компанія ZPI, як правило, використовує поліетилен високої щільності в раді косметичних продуктів.

 

Виробництво флаконів – який тип пластику найбезпечніший?

Пластиковим упаковочним контейнерам присвоюються коди смоли, які можна знайти на дні контейнеру чи можна вставити на етикетку. Це дозволяє споживачу легко побачити, що від покупає, перш ніж приймати рішення про покупку.

Ці коди смол вважаються біль безпечними: № 2 із поліетилену високої щільності, № 4 із поліетилену низької щільності і № 5 із поліпропілену.

До поліетилену високої щільності № 2 відносяться: стаканчики для молока, води, соків і йогурта в пляшках.

№ 4 Поліетилен низької щільності (LDPE): пакети для хлібу, заморожених продуктів і свіжих продуктів, харчова плівка без ПВХ, пакети на блискавці, що повторно закриваються, і деякі пляшки.

№ 5 ПП (поліпропилен): стаканчики, контейнери для зберігання харчових продуктів, делікатесного супу, йогурту, соломинки та інша пластикова тара, включаючи дитячі пляшечки.

Виробництво флаконів – який пластик найбезпечніший для харчових продуктів?

Поліетилен високої щільності, LDPE і PP є найбезпечнішими пластмасами для харчових продуктів або ємностей для пиття.

 

Чи можливе повторне виробництво флаконів (пляшок) із поліетилену високої щільності?

Виробництво флаконів і пляшок – сировина із поліетилену високої щільності можна переробляти до десяти разів або повторно використовувати споживачем протягом певного періоду часу. Пластикові пляшки із поліетилену високої щільності слід мити між використанням, щоб в них не було бактерій. Використовуйте теплу (не гарячу) мильну воду. Ретельно промийте перед повторним наповненням. Ми не рекомендуємо поміщати пляшки із м’якого пластику в посудомийну машину, оскільки це може змінити форму контейнеру або, в деяких випадках, викликати вилуговування різних типів пластику.

Виробники, як правило, використовують поліетилен високої щільності для пляшок різних розмірів, але ці пляшки призначені тільки для одноразового використання. Ось чому вони сталі широко придатними для вторинної переробки.

 

Де можна придбати поліетиленову тару і флакони?

Наша компанія – це висока якість, індивідуальний підхід до клієнтів, сучасні прогресивні технології і безпека матеріалів, що використовуються.

Купити пластикову продукцію оптом в Одесі можна у виробничого підприємства Завод Полімерних Іздєлій. Ми доставляємо в усі регіони України власним транспортом, щоб Ви могли швидко отримати своє замовлення. Вартість розраховується підчас оформлення покупки. Також можна самостійно забрати своє замовлення із будь-якого нашого складу.

Потрібні флакони і каністри із пластику? Хочете купити преформы? Ми знайдемо для Вас будь-які ємності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *