Пластикові флакони оптом

Ви виготовляємо і поставляємо полімерну тару для промисловості. Пропонуємо купити пластикові пляшки оптом різного об’єму, поліетиленові ємності і флакони. Для харчової, хімічної, косметичної, фармацевтичної та інших галузей. Міцні і довговічні ємності ергономічної форми, з ручкою і без. Замовляйте пластикові флакони виробника «ЗПІ» – лідера галузі. Для вас готові Для вас готові рішення і широкі можливості індивідуалізації. В будь-який зручний час залиште заявку на сайті або зателефонуйте. ЗПІ – пластикові пляшки для промисловості, що відповідають високим вимогам міжнародних стандартів.

Пластикові пляшки від виробника

Зацікавлені у співпраці з виробником пластикових пляшок високої якості? Потребуєте надійну полімерну тару? Ми відкриті для співпраці! Залиште заявку на сайті або зателефонуйте.

Переваги

Чому пластикові ємності такі розповсюджені? Они не вступають в реакцію з харчовими і рядом хімічних рідин, високої герметичності, при цьому достатньо міцні. Серед інших переваг відмітимо:

  • Газо- і вологонепроникність;
  • Збереження цілісності при високій температурі
  • Можливість фарбування в різні кольори;
  • Для зниження шкоди екології можливість вторинної переробки.

Пластикові флакони оптом

Компактні і зручні ємності циліндричної, витягнутої форми для зберігання рідин, порошків, капсул – флакони. Особливо ціняться в хімічній і фармацевтичній промисловості.

Пропонуємо купити пластикові флакони оптом із ПНД. Якісні і надійні ємності. Не вступають в реакцію з хімікатами, сумісні зі спиртами, антисептичними засобами, оліями. Також повністю підходять для продуктів харчування. Ударостійкі, герметичні і довговічні флакони і пляшки.

ЗПІ – це сучасне підприємство з випуску поліетиленової тари. Робимо доступною полімерну тару європейської якості. Будемо раді співпраці з вами!

Можливості індивідуалізації

Випуск під задачі виробництва, індивідуальний підхід. У нас ви можете купити оптом пластикові флакони і пляшки типові, які представлені в каталозі, а також по індивідуальному замовленню.

Можливості індивідуалізації пластикових ємностей ЗПІ:

  • Вибір кольору виробів, в тому числі і кришок до них;
  • Змінення форми, маси пляшок;
  • Додавання мірної смуги;
  • Нанесення рельєфного логотипа вашої компанії.

Будь то харчова промисловість, фармацевтика, хімія, нафтохімія, виробництво фарб і лаків, – виготовимо поліетиленові пляшки і флакони за вашими параметрами. Відповідні міжнародному стандарту, високої якості, в будь-яких кількостіх, точно в строк. Подробиці про продукцію і співпрацю – на сайті і по телефону. ЗПІ – сучасні поліетиленові пляшки і флакони будь-якого типу, європейська якість, безпека і надійність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *