ПЕТ пляшки для вина, алкогольних напоїв, сиропів

ТОВ «ЗАВОД ПОЛІМЕРНИХ ІЗДЄЛІЙ» приступає до виробництва ПЕТ пляшок з горловиною BVS 30H60 об’ємом 350 мл – 1500 мл, для вина, алкогольних напоїв, сиропів.

Хоча скло є біль розповсюдженим видом упаковки для вина, воно страждає через велику вагу та енергоємність виробництва. На частку скляної пляшки може припадати до половини викидів, якщо враховувати всі процеси від виноградника до упаковки. Надійною альтернативою стає ПЕТ пляшка для вина, виробництво і транспортування якої значно знижує вартість продукту, а також викиди СО2.

Ми знаємо, що ПЕТ пляшки так само гарні, як і традиційні скляні пляшки, коли мова йде про збереження смаку вина, спиртних напоїв і сиропів. Вони також допомагають виробникам зекономити на вартості транспортування, адже ПЕТ легше, ніж скло – а значить, більше пляшок можна завантажити в кожну машину, менше бою і менше викидів CO2. Однак ПЕТ пляшки приносять користь не лише виробникам, вони також відкривають нові можливості і для споживачів. Завдяки ПЕТ пляшкам, споживачі можуть брати свої улюблені вина, спиртні напої і сиропи в дорогу, на пікнік, в похід і т.д. Ми вже були свідками переходу від стандартних пивних кегів до ПЕТ кегів, а тепер прийшов час виробникам спиртних напоїв пройти той самий шлях.

ПЕТ як альтернатива для алкогольних напоїв
Виробники таких продуктів як вино і міцні спиртні напої можуть отримати вигоду від переходу до використання одноразових ПЕТ пляшок. Адже тільки 15% вин виготовляються для тривалого зберігання, переважна більшість вин вживаються на місці, протягом кількох днів з моменту придбання. Прибуток від таких швидко вживаних напоїв нижче, і він буде знижуватись ще більше при збільшенні видатків на упаковку. Наша ПЕТ пляшка для вина забезпечує кисневий, УФ і світловий бар’єри на 6/18 місяців (в залежності від пляшки), а це означає, що вина швидкого споживання будуть захищені на всіх етапах доставки на стіл споживача. Враховуючи зростання вартості скляної тари, виробники вина можуть значно зекономити, використовуючи ПЭТ пляшки, які також підходять для розливу на тих самих лініях, що і скляна тара.
Зміна типу упаковки може здатися радикальною зміною для бренду, але запропоновані варіанти можуть позитивно позначитися на ціноутворенні продукту, а також знизити викиди СО2.

Ми пропонуємо виробникам спиртних напоїв отримати безкоштовний зразок ПЕТ пляшки для спиртних напоїв і самим переконатися у їхніх перевагах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *