Стандарти нарізі горловини і кришки

Наші покупці часто запитують, що означають цифри у найменуванні продукції.

Ми вирішили пояснити стандарти закупорювання і горловин.

 

Наприклад, якщо ви замовляєте флакони і гвинтові кришки у одного постачальника, то запитань щодо відповідності нарізі у вас не виникне. Але якщо ви замовляєте у різних постачальників, то можуть виникнути труднощі. В цьому випадку потрібно орієнтуватись на єдині стандарти – вони можуть гарантувати сумісність флакону з кришкою.

Стандарт являє собою два числа. Вони розділені дефісом або скісною рискою, наприклад 24/410. Перша цифра – це діаметр внутрішньої поверхні кришки або нарізі флакону. Друга цифра – це стандарт упаковки.

Розміри нарізі:

  • 400 – 1 оберт.
  • 410 – 1,5 оберти.
  • 415 – 2 оберти з подовженою горловиною.
  • 425 – Безперервна зменшена нарізь в 2 оберти.
  • 430 – Безперервна нарізь з контрольним кільцем.

Деякі розміри взаємозамінні. Наприклад, кришка 400 може підійти стандарту 410. Кришка 410 може підійти стандарту 415, якщо кришка без контрольного кільця.

Звісно, краще купувати продукцію у одного виробника, але якщо з якихось причин це неможливо, можна проконсультуватися щодо сумісності у наших операторів.

 

За 20 років успішної діяльності Завод Полімерних Іздєлій зарекомендував себе як відповідальний, надійний і виконавчий виробник і зацікавлений у розвитку партнер. Ми відкриті для ваших задач. Звертайтесь!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *