Прес-форми

Ми виготовляємо металічні оснащення (прес-форми) для видуву ПЕТ і ПЕ тари, а також ливарні прес-форми на кришки, мірну тару, ковпачки та інші вироби. Завод Полімерних Іздєлій розташований в Одесі. Досвід роботи більше 20 років.

Якщо ви хочете ексклюзивну пляшку/банку/кришку/комплект, не таку як у всіх, ми розробимо її для вас. Працюємо з нуля поетапно: ідея, креслення, металічна прес-форма, зразки готового виробу, промислова партія.

Строки виготовлення пресформи на ПЕТ близько 30 днів.

На видув ПЕ (поліетилену) і лиття ПП (поліпропілену) від 3 міс.

 

Мінімальна партія для виготовлення ексклюзивної продукції від 10 000 шт.

У вас вже є своя прес-форма і ви шукаєте постачальника?! Ми працюємо на формах клієнтів.

Приймемо на відповідальне зберігання вашу форму, допрацюємо і встановимо її на своє обладнання, зробимо на ній пробні зразки готової продукції. Будемо виконувати технічне обслуговування форми (полірування, шліфування, чищення, змащування), поки вона знаходиться у нас.

 

На які питання необхідно відповісти перед виготовленням прес-форми:

 

  1. Потрібно мати детальний опис виробу. Як він буде експлуатуватися, які вимоги до нього застосовуються? Потрібно зрозуміти, із якого матеріалу виготовити виріб. Його майбутня вага, щільність. Необхідні характеристики: наприклад, щоб виріб був м’яким, або витримував таке навантаження / температуру. Також важливо: колір та інші побажання. Необхідно надати зразок подібного виробу, який ви бажаєте, або малюнок, креслення, будь-яке візуальне зображення. Побажання до розмірів виробу.

 

  1. Про які регулярні партії йде мова? Інформація необхідна для розрахунку кількості гнізд в майбутній прес-формі. А від кількості гнізд буде залежати вартість самої прес-форми і вартість готового виробу. А також продуктивність форми – тобто термін виготовлення промислової партії виробів.

 

  1. В комплекті з якими комплектуючими буде використовуватись виріб?Яка буде кришка, або в комплекті з яким механізмом повинен працювати виріб. Зверніть увагу, що необхідно буде надати зразок цієї кришки або механізму.

 

За 20 років успішної діяльності Завод Полімерних Іздєлій зарекомендував себе як відповідальний, надійний і виконавчий виробник і зацікавлений у розвитку партнер. Ми відкриті для ваших задач. Звертайтесь!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *