Пластикові каністри для питної води Україна

Пропонуємо пластикові каністри для води, харчові. Об’єм 10 літрів, 20 літрів і 30 літрів.

Каністри виконані із харчового пластику, за рахунок чого придатні для питної води. Міцний матеріал забезпечує стійкість до механічних впливів, не виділяє токсичних речовин.

Каністри 10, 20 і 30 літрів оснащені міцною ручкою для зручності переміщення, а також гвинтовою кришкою, яка герметично закриває каністру, виключаючи протікання.

Резервуари використовуються для зберігання питної та технічної води. В першому випадку ємність відноситься до різновиду харчових каністр з відповідними вимогами і сертифікатами. У порівнянні з металевими резервуарами, пластикові каністри для питної води відрізняються гігієнічністю. Для чистки та дезінфекції придатні стандартні засоби.

В умовах підприємств може виникнути необхідність у зберіганні технічної рідини, яка може використовуватись для чистки, поливу, розбавки. В таких випадках також виникає необхідність купити пластикову каністру для води, але вимоги до резервуару спрощуються. Враховуючи характер експлуатації, закрити потреби користувача частіше здатні ємності зі збільшеною місткістю. Такі конструкції посилені ребрами жорсткості для збільшення міцності і стійкості до деформації.

Каністри пластикові 5, 10, 20 і 30 літрів випускає український виробник «Завод Полімерних Іздєлій» м. Одеса. Підприємство пропонує каністри євро і класичної форми. Матеріал: поліетилен. Призначення: зберігання і транспортування харчових (євростандарт) і нехарчових рідких продуктів. Дивіться список характеристик товару і каталог на сайті компанії. Запрошуємо до співробітництва дилерів і оптових покупців, магазини, торгівельні мережі, виробничі установи. Прайс-лист надасть менеджер заводу на запит.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *