Купити ПЕТ пляшки для пива та квасу в Одесі від виробника.

ПЕТ тара і преформа оптом від виробника.

Завод Полімерних Іздєлій – це виробник високоякісної упаковки із ПЕТ. Виробник ПЕТ упаковки «Завод Полімерних Іздєлій» – український виробник пластикової упаковки для косметики, побутової хімії і продуктів харчування.

ЗПІ Одеса посідають лідируючу строчку в списку підприємств України по виробництву харчової та побутової ПЕТ-тари. При виробництві ми використовуємо тільки преформи високої якості, що гарантує повну гігієнічну відповідність сучасним вимогам санітарно-епідеміологічних служб. Власне виробництво дозволяє нам забезпечувати оптимальний асортимент продукції у відповідності з потребами наших клієнтів.

Чому ПЕТ-пляшки для пива коричневого кольору?

ПЕТ-пляшки для пива стали популярні відносно недавно. Раніше воно розливалося тільки у скляні ємності. Потім виробники ПЕТ-тари запропонували альтернативу склу, яка має меншу вартість. Однак є технологічні нюанси використання такої альтернативи.

При застосуванні прозорої пластикової тари може псуватись її вміст, оскільки вона пропускає ультрафіолетові промені сонця і молекули кисню. Це негативно впливає на строки зберігання продукту: запускається процес окислення.

Щоб цього уникнути, ПЕТ-пляшки для пива і квасу фарбують в різні кольори, в основному в коричневий. Таким чином, відбувається перешкоджання проникнення сонячних променів і потрапляння молекул кисня через стінки ємності.

Переваги предбання ПЕТ-пляшок для пива оптом від виробника

  • Використання первинної сировини для виготовлення тари.
  • Гнучкі строки відвантаження продукції. Виготовлення необхідного об’єму замовлення до 5днів.
  • У нас покупають ПЕТ-пляшки для пива клієнти із Одеси та інших міст України.
  • Доступні ціни на оптові закупки.
  • Використання стандарту горла PCO-1810 і BPF Light, що відмінно підходить під різні крани для розливу продукту.

Дивіться список характеристик товару і каталог на сайті компанії. Запрошуємо до співробітництва дилерів і оптових покупців, магазини, торгівельні мережі, виробничі установи. Прайс-лист надасть менеджер заводу на запит.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *